NIEUWS

Afval reduceren met Cup2Paper

Alle kleine beetjes helpen is de filosofie van Omniplast als het gaat om verantwoord ondernemen. Door van plastic bekertjes over te stappen op een milieu vriendelijke variant is er weer een kleine stap gezet in de goede richting. Cup2paper zijn kartonnen bekers mét een milieuvriendelijke coating, waardoor ze na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay bij het papier- en kartonafval kunnen. Met het unieke totaalconcept is grote milieuwinst een kleine moeite.

 

Welkom op onze nieuwe website

Begin 2017 hebben we u al kunnen informeren over onze naamswijziging van Alphacan B.V. naar Omniplast B.V.. De al langer geplande aanpassing van onze website kon hierna ook eindelijk doorgevoerd worden.

Na een kleine vertraging zijn we nu live. We hebben ons best gedaan een compacte, overzichtelijke en informatieve website te creëren met informatie over ons bedrijf, onze producten en de markten waarin we leveren.

Mist u toch iets of heeft u een opmerking? Of heeft u een vraag over of een leuk idee voor onze website? Uw feedback is erg waardevol voor ons. We horen uw mening graag via info.veghel@omniplast-group.com.

NIEUWS