MVO

OMNIPLAST: ZUINIG OP MILIEU EN MEDEWERKERS

Milieubewust Kunststof is voor veel leidingsystemen de meest duurzame oplossing. Niet alleen vanwege de lange levensduur, maar ook omdat kunststof recyclebaar is. We zijn dus zuinig op onze leidingen in de branche: we hergebruiken productie-afval zoveel mogelijk direct in eigen fabriek en regelen via het landelijke Buizen Inzamel Systeem (BIS) recycling van buizen die door sloop of renovatie terugkomen uit de markt.

Efficiënt Zowel in onze fabriek als op kantoor zijn we voortdurend op zoek naar verdere efficiencyverbetering en vermindering van onze ecologische voetafdruk. Zo voorzien we onze fabriek op dit moment van LED-verlichting en werken we aan projecten voor verdere besparing, herwinning en/of opwekking van energie. De kwaliteit van onze bedrijfsprocessen en producten borgen we verder door ISO 9001:2008-, KIWA-, KOMO- en BENOR-certificering.

Fit en flexibel De inzetbaarheid van medewerkers en de gemiddelde duur van onze dienstverbanden (maar liefst twintig jaar!) bewijzen dat we lifetime employment bij Omniplast serieus nemen. We vormen een hecht team en zetten er graag samen de schouders onder. Verder investeren we gericht in behoud van vitaliteit, niet alleen met een grote schaal vers fruit in de kantine, maar ook met sportabonnementen en gezamenlijke deelname aan sportevenementen zoals de vestingloop Den Bosch. Zo blijven we fit en flexibel en houden we plezier in ons werk.


MVO