Werken bij Omniplast

Innovatie en verantwoordelijkheid

Bij Omniplast zetten we ons dagelijks in om de allerhoogste kwaliteit kunststof leidingen te produceren. Dat doen we voor een divers klantenbestand, van wederverkopers, tot installateurs en OEM’ers. In Nederland en tot ver daarbuiten. 

In ons streven naar beter geven we aandacht aan een werkcultuur waarbij innovatie en verantwoordelijkheid verankerd zijn. Daarbij leren we van elkaar en stimuleren we persoonlijke groei. Ben jij een teamspeler en voel je je uitgedaagd om te werken in een innovatieve productieomgeving? Voel je dan welkom om te reageren op één van de vacatures. Zijn er geen actuele vacatures? Stuur dan eventueel een open sollicitatie.
 

 

Onze vacatures:

Heb jij de juiste kennis en ervaring en ben je flexibel, positief en kwaliteitsbewust en woon je op maximaal 30 minuten rijden van Veghel? Lees dan verder.

Omniplast is altijd geinteresseerd in nieuwe medewerkers. Staat jou vacature er niet bij, maar spreekt onze organisatie je wel aan? Stuur dan een open sollicitatie.

Mark Hulscher over Omniplast

Werken bij Omniplast is elke dag wat anders.
Met een klein team en uitgebreid machinepark zorgen we ervoor dat we 24/7 voor onze klanten kunnen blijven produceren. Door het machine park goed te onderhouden blijft stilstand tot een minimum beperkt.
Daarnaast leiden we continu onze medewerkers op zodat we een beheerst proces kunnen garanderen.
Daar waar traditionele producenten zich beperken tot de standaard zoeken wij juist de afwijkende buizen op. Efficiënt werken om de kosten laag te houden, maar toch flexibel zijn naar onze klanten. Daar zit onze uitdaging.
Een vraag over een vacature?
Vraag het Anja van Hout
Personeelszaken & Financiële administratie